Takemusu Aikido Göteborg
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Improvement through movement – End of the month work-out

27 oktober, 2018 kl. 13:00 - 29 december, 2018 kl. 15:00

100SEK

Att röra på sig är bra! Bra för kroppen, bra för hjärnan, bra för det allmänna välbefinnandet. Det är väl belagt vid det här laget. I Takemusu Aikido Göteborg tycker vi om att röra på oss, därav klubbparollen ”Improvement through movement”. Vi vill dessutom gärna sprida rörelseglädje omkring oss och låta andra upptäcka hur kul det är att låta kroppen jobba, gärna tillsammans med andra.

Under hösten kör vi en månadsaktivitet som går under namnet ”End of the month work-out”. Precis som namnet antyder är det en aktivitet som återkommer i slutet av varje månad och det är en aktivitet med fokus på fysisk träning. Olika instruktörer kommer in för att köra ett pass med olika teman. Det passen har gemensamt är att det blir mycket svett, mycket stön och jädrigt kul.

Detta är inte en renodlad kampstilsaktivitet, även om vissa av passen kan ha sådana inslag. Så vad du än tränar idag, eller om du inte tränar alls, är detta något som du kan göra med stor behållning och ha väldigt kul när du gör det. Så häng på oss i slutet av varje månad för en rejäl genomkörare. Ta med en kompis eller familjemedlem som du vet gillar att träna eller som du vet verkligen skulle må bra av att komma igång. Var och en jobbar utifrån sina egna förutsättningar. Alla peppar alla.

Passen ligger på lördagar och längden kan variera från 1 timme till 2 timmar. Följande datum är bokade för höstterminen:

27 oktober, 24 november och 29 december

Varje pass kommer läggas upp som ett separat evenemang på TAG:s facebook-sida. Där anmäler man sig.

Varmt välkomna!

Detaljer

Börjar:
27 oktober, 2018 kl. 13:00
Slutar:
29 december, 2018 kl. 15:00
Pris:
100SEK

Arrangör

TAG
Webbplats:
www.takemusuaikidogoteborg.se

Plats

Göteborgs jujutsu klubb
Fjärde Långgatan 46
Göteborg, 413 27 Sverige
+ Google Map